L’esport és un sector empresarial dinàmic i en continu creixement. És, de fet, un dels sectors empresarials que millor ha resistit la crisi econòmica iniciada fa 10 anys. Una de les evidències d’aquest dinamisme és la contínua aparició de nous projectes i serveis vinculats a l’esport. És precisament aquest dinamisme allò que ha portat a plantejar una jornada adreçada a tot el sector de l’esport, per tal de compartir idees i projectes, i també d’impulsar i donar suport al teixit emprenedor.
Amb aquesta motivació, i en el marc del programa INDESUP!, us convidem a celebrar el 1r Dia de l’Emprenedor de l’Esport, que tindrà lloc el proper 8 de novembre al Cibernàrium de Barcelona Activa, que constarà de dues parts diferenciades:
  • El matí està plantejat com un espai de networking i de difusió d’experiències i coneixement, on aprendrem sobre l’emprenedoria en l’esport des de tres perspectives diferents:
    • La de l’inversor en projectes emprenedors
    • La de la innovació i la tecnologia en l’esport
    • La dels reptes i necessitats que sorgeixen en tot procés emprenedor
  • A la tarda, celebrarem un Fòrum d’Inversió en start-ups esportives. Han rebut una quinzena d’startups interessades a presentar el seu projecte. 6-8 startups seran escollides per presentar les seves iniciatives emprenedores i respondran a les qüestions formulades pels representants del teixit inversor.

Empreses vinculades a esdeveniments esportius, instal·lacions esportives, producte o serveis esportius; clubs esportius; startups; estudiants de màsters i graus vinculats a gestió esportiva; xarxes d’inversors i inversors particulars; entitats públiques i privades que promouen l’activitat esportiva…

Us hi esperem a tots/es!!! (inscripció necessària)

INDESUP! és un programa de suport integral per a la creació i consolidació de noves empreses en la indústria de l’esport a Catalunya. El considerem integral no només perquè està dirigit a tot el teixit emprenedor, sinó perquè dona resposta a totes les necessitats que es troba l’emprenedor/a en el seu dia a dia. El programa  està organitzat per INDESCAT —el clúster de la indústria catalana de l’esport— i l’International Center for Entrepreneurs in Barcelona (ICEB). A més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través del Programa Catalonia Clusters d’ACCIÓ, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona mitjançant la implicació de Barcelona Activa en el desenvolupament de la jornada.